Vendéglátás – turisztika

Italismeret


Szerző: B. Kiss Andrásné - Dr. Sahin-Tóth Gyula - Dr. Buzás Gizella

Cikkszám: KP-2269

Online vásárlás a konyvbagoly.hu-n

Korszerű szállásszolgáltatás


Szerző: Hajgató-Jávor Júlia

Cikkszám: KP-2323

Online vásárlás a konyvbagoly.hu-n

Kommunikáció, üzleti kommunikáció


Szerző: Katona Mária - Szabó Csaba

Cikkszám: MK-5893

Online vásárlás a konyvbagoly.hu-n

Élelmiszer-biztonság és higiénia a vendéglátásban


Szerző: Horváth Péter

Cikkszám: MK-5870

Online vásárlás a konyvbagoly.hu-n

Korszerű szállásszolgáltatás


Szerző: Hajgató-Jávor Júlia

Cikkszám: KP-2135

Online vásárlás a konyvbagoly.hu-n

Táplálkozástan


Szerző: Horváth Péter

Cikkszám: KP-2124

Online vásárlás a konyvbagoly.hu-n

Vendéglátó ismeret


Szerző: Dr. Burkáné Szolnoki Ágnes

Cikkszám: KP-2122

Online vásárlás a konyvbagoly.hu-n

Ételkészítési ismeretek 2. - Élelmi anyagok - A konyhai munka előkészítése


Szerző: Pető Gyula

Cikkszám: MK-6073-9

Online vásárlás a konyvbagoly.hu-n