Rólunk

Bemutatkozás

A Műszaki Könyvkiadó 1955. évi alapítása óta gondozott több mint 10.000 szak- és tankönyvvel a magyarországi tankönyvkiadás állandó és meghatározó szereplője. A Kiadó hagyományainak megőrzése mellett elkötelezettek vagyunk a lehető legmagasabb színvonalú, a jelenkor minőségi elvárásainak és a hazai igényeknek teljes mértékben megfelelő kiadványok megjelentetésében az iskola előkészítéstől az érettségig minden korosztály számára. Kiadónk az iskolarendszerű és tanfolyami képzésekhez, valamint az egyéni tanulás támogatásához egyaránt fejleszt tananyagokat.

Fejlesztési célok

Célunk a magas minőségi szintet képviselő, egyúttal esztétikus, papíralapú és digitális taneszközök fejlesztése, valamint a partnereinkkel való intenzív kapcsolattartás. Elkötelezettek vagyunk a pedagógusok, tanulók és szülők tanulási-tanítási folyamatban vállalt feladatainak, munkájának hatékony támogatásában.

Webáruházaink

OK! Online Könyvek

2017-től elérhető a saját fejlesztésű OK! Online Könyvek tartalomszolgáltató rendszerünk és webáruházunk, ahol folyamatosan bővülő számban, online könyv formájában is elérhetővé tesszük, az adott kiadványainkat, az adott könyvtől függően letölthető vagy határozott időtartamra szóló, online használható licenc formájában. Számos könyv online változatát a kiadó által létrehozott extra tartalmak, úgynevezett hotspotok támogatják, mint jegyzetek, hangok, képek, videólinkek, tesztek stb. A rendszerben a felhasználónak lehetősége van elkészítenie és feltöltenie licencelt könyveibe a saját hotspotjait is. Az egyetlen kattintással elérhető kiegészítő tartalmak(hotspotok) hatékonyan támogatják az órai differenciálást.

A weboldal megnyitásához kattintson IDE.

Könyvbagoly

Nyomtatott könyveink széles választéka érhető el a Könyvbagoly webáruházban egész éves, állandó kedvezményekkel, valamint kedvező szállítási díjakkal. A webáruház jelentős szereplője a hazai film- és zeneforgalmazásnak, valamint nagy számú játék- és társasjáték kínálat is várja az érdeklődőket.

A webáruház megnyitásához kattintson IDE.

Elérhetőségeink

Műszaki Könyvkiadó és Kereskedelmi Kft.
Székhely: H-2519 Piliscsév, Topol utca 3.
Vevőszolgálat
E-mail: info@muszakikiado.hu
Nagykereskedelem e-mail: nagyker@muszakikiado.hu
Telefon:+36 33 473-473 (munkanapokon 8:00-16:00)

Cégadatok

Cégnév:
Műszaki Könyvkiadó és Kereskedelmi Kft.
Rövid cégnév:
Műszaki Könyvkiadó Kft.
Székhely:
2519 Piliscsév, Topol u. 3.
Cégjegyzékszám:
11-09-021073
Kibocsátó cégbíróság:
Tatabányai Törvényszék Cégbírósága
Adószám:
12081660-2-11
Önálló cégjegyzésre jogosult képviselője:
Tarrósi Ádám ügyvezető
Számlavezető pénzforgalmi szolgáltató:
Raiffeisen Bank Zrt.
Pénzforgalmi számla száma:
12028003-00154127-00100003