Könyv adatlap

Science Book 5

Kiadói kód:
MK-1755
Szerző(k):
Farkasné Megyeri Veronika
Megjelenés:
2016
Nyelv:
angol
Oldal:
168

A 2016/17-es tanévben megjelent, és immár 7. kiadását megérő, megújult tankönyvünk sok változáson, érésen keresztül nyerte el mai alakját, tartalmát. A változtatásokat a 2012-ben megjelent, majd 2014-ben módosított új kerettantervek kiadása indokolta. Az eredetileg munkatankönyvként megjelent művet, az új követelményeknek megfelelően, két kötetre bontottuk, tankönyvre és munkafüzetre (MK-1755/M).
A szerző, Megyeri Veronika nagy körültekintéssel, sokéves szakmai tapasztalattal a háta mögött alkotta meg ezt a tankönyvet úgy, hogy megtartotta a magyar nyelvű kerettanterv előírásait, miközben alkalmazkodott a sajátos angol szóhasználathoz is. Reméljük, hogy könyvünk hasznos segítője lesz a 10-11 éves korosztályt angol nyelven természettudományra oktató tanároknak, szülőknek is, de akár azok számára is segítséget nyújthat, akik nyelvtudásokat szeretnék bővíteni.

A kiadvány fő témakörei: Life in the garden; Life on farms; Physical science; Special properties of matter; What cann you read on a map?; Our world and universe; Bodies of water; Nature and society

Kód Cím Kategória Művelet
MK-1755Science Book 5.TanmenetLetöltés