Kedvezményes tanári példány igénylés 2023/24

Közvetlen kiadói vagy KELLO-n keresztül osztálynyi mennyiségű (min. 15 fő) tankönyv rendelése esetén tankönyveinkből 80% kedvezménnyel tanári példány igényelhető.

Közvetlen kiadói rendelés esetén az igényt rendeléskor kérjük előre jelezni. Amennyiben a rendelés a Könyvbagoly webáruház felületén történik, akkor kérjük, hogy megrendeléskor ne rendeljék meg az igényelt tanári példányokat, hanem a rendelés leadása folyamán megjegyzésben jelezzék az igényt. Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy ezt a mennyiségi kedvezményt utólag nem áll módunkban biztosítani és ennek megfelelően megbontani se tudjuk a számlát.

KELLO-s rendelés esetén igazolnia kell felénk a KELLO rendszerén keresztül leadott osztálynyi mennyiségű (min. 15 fő) tankönyvrendelést PDF-be kimentett, esetleg kifotózott formában. Ezen felül a rendeléshez szükségünk van számlázási, szállítási címre, telefonszámra és email címre. Az igényléshez az alábbi űrlapot kérjük kitölteni, illetve az űrlap megfelelő mezőjébe a KELLO-s rendelésről az igazolás fájlt belehúzni:
Igénylőlap

A KELLO-s rendeléshez kapcsolódó igénylések feldolgozását, a példányok kiküldését augusztus végén kezdjük el. A csomagokat pedig csak azután indítjuk, hogy az info@muszakikiado.hu email címre megérkezett az írásos megerősítés, hogy igényt tartanak a 80%-os kedvezményű tanári példányokra, és tudják fogadni a csomagot. Az első igénylés teljesítésekor szállítási díjat nem számítunk fel, azonban pótigénylések esetében a szállítási díjtól nem tudunk eltekinteni. Az igénylés határideje az aktuális tanév decembere.