Könyv adatlap

Szakáruismeret - Élelmiszerek és vegyi áruk

A fejezetek sorra veszik a fő árucsoportokat, azon belül az egyes termékek kereskedelmi jelentőségét, árujellemzőit.  Útmutatást adnak a piacon sikeres áruk kiválasztásához, ismertetik az áruk értékcsökkentését jelentő, valamint a forgalomból kizáró jellemzőket. A könyv jól használható az élelmiszer- és vegyiáru-kereskedők képzésében, a kereskedelmi technikusi, valamint a boltvezetői képzésben, az iskolarendszerű, illetve felnőttoktatásban is.

Kiadói kód:
KP-2284
Szerző(k):
Dr. Buzás Gizella - Dr. Bartha Lászlóné - Szabó Tamásné - Varga Lajosné
Megjelenés:
2017
Nyelv:
magyar
Oldal:
548
Kód Cím Kategória Művelet
KP-2284Szakáruismeret - Élelmiszerek és vegyi árukCD-mellékletLetöltés