Vendéglátás és gazdálkodás szakiskolásoknak 1.
Kiadói kód:
MK-6036-2
Szerző(k):
Sztruhár Krisztina
Megjelenés:
2014
Nyelv:
magyar
Oldal:
156
A szakiskolai szintű vendéglátós szakmák - elsősorban a cukrász-, szakács és pincérképzés - gazdálkodással foglalkozó moduljaihoz készült a Vendéglátás és gazdálkodás szakiskolásoknak könyvsorozat.
Az 1. kötet a gazdálkodással, annak környezetével és alapegységeivel foglalkozik. Természetesen a középpontban a vendéglátó vállalkozások tevékenységének feltételei állnak.
Témakörök:
Gazdálkodás
A vendéglátás és a nemzetgazdaság kapcsolata
A gazdálkodás alapegységei
A vendéglátó vállalkozások tevékenységének feltételei
A kiadvány fő témakörei: Gazdálkodás; A vendéglátás és a nemzetgazdaság kapcsolata; A gazdálkodás alapegységei; A vendéglátó vállalkozások