Könyv adatlap

Vendéglátás és gazdálkodás szakiskolásoknak 1.

Kiadói kód:
MK-6036-2
Szerző(k):
Sztruhár Krisztina
Megjelenés:
2014
Nyelv:
magyar
Oldal:
156

A szakiskolai szintű vendéglátós szakmák - elsősorban a cukrász-, szakács és pincérképzés - gazdálkodással foglalkozó moduljaihoz készült a Vendéglátás és gazdálkodás szakiskolásoknak könyvsorozat.

Az 1. kötet a gazdálkodással, annak környezetével és alapegységeivel foglalkozik. Természetesen a középpontban a vendéglátó vállalkozások tevékenységének feltételei állnak.

Témakörök:
   Gazdálkodás
   A vendéglátás és a nemzetgazdaság kapcsolata
   A gazdálkodás alapegységei
   A vendéglátó vállalkozások tevékenységének feltételei

A kiadvány fő témakörei: Gazdálkodás; A vendéglátás és a nemzetgazdaság kapcsolata; A gazdálkodás alapegységei; A vendéglátó vállalkozások