Vendéglátás és gazdálkodás szakiskolásoknak 3.
Hiánypótló kiadványként jelent meg a szakiskolásoknak szóló Vendéglátás és gazdálkodás sorozatunk.
2012-ben és 2013-ban az aktuális gazdasági változásokhoz igazodva megújítottuk a köteteket.
Sorozatunk nemcsak abban nyújt újat, hogy aktuális és tökéletesen megfelel a tantervi és vizsgakövetelményeknek, hanem újdonság a kifejezetten a szakiskolás 17-19 éves korosztályhoz közel álló, érthető stílus, nyelvezet.
A szerző - és valószínűleg sok gyakorló tanár - tapasztalatai azt mutatják, hogy a tanulók a vendéglátó gazdálkodási ismeretek tantárgyat gyakran nem kedvelik és nem értik, hol és hogyan tudják majd kamatoztatni az itt megszerzett ismereteiket. Ezért a tanulókat úgy motiválja a szerző, hogy minden fejezet elején utal az adott ismeretanyag fontosságára, illetve arra, hogy a gyakorlati életben hogyan tud majd az adott ismeretanyagra támaszkodni
A kiadvány fő témakörei: Számviteli, adózási és pénzügyi szabályok alkalmazása a vendéglátásban; Marketing a vendéglátásban