Könyv adatlap

Ételkészítési ismeretek 1. - A konyhai munka személyi és tárgyi feltételei

Kiadói kód:
MK-6072-2
Szerző(k):
Pető Gyula
Megjelenés:
2011
Nyelv:
magyar
Oldal:
140

Az Ételkészítési ismeretek 1. a 1428-06 Biztonságvédelmi és minőségbiztosítási feladatok végzése modul ételkészítési ismeretek tananyagegységéhez készült. Jól használható a munkavégzés személyi feltételeinek megismertetése és a konyha kialakítása, berendezéseinek használata, rendeltetése tananyagelemek elméleti, elméletigényes gyakorlati és gyakorlati óráihoz. Mind a szakács, mind a vendéglős képzéshez ajánljuk, mert a szakmai és vizsgakövetelmények, a központi program és a kiadott tételsor alapján készült, és felkészít a modul szóbeli vizsgájára.

A kiadvány fő témakörei: A dolgozókkal szemben támasztott követelmények; A konyhai  munkakörök; HACCP; Munkavédelmi, tűzvédelmi, környezetvédelmi ismeretek; Az üzlet-étterem telepítésének és kialakításának szempontjai; A konyha és kapcsolódó helyiségek rendszere; Raktárak; Hűtve tárolás; Előkészítők; Konyha