Vendéglátó rendezvények
Álló alkalmak:
fogadás
1-2 óra
félünnepélyes - napközben; ünnepélyes - este
italkínálás
svédasztal
parti
Koktélparti: főétkezések előtti, kötetlenebb kb. 1 óra, szűk választék, falatok, koktélok, ital-ételkínálás
Garden-party: koktélparti vagy fogadás a szabadban, lehet büféasztal, helyben sütött ételek, korlátozott ültetési lehetőség
Buffet-dinner : ültetett állófogadás, gazdag ételválaszték, ültetési rend nincs
Ültetéses alkalmak:
villásreggeli: munkaétkezés, kb. 1 óra, lehet bruch reggeli - ebéd között, munkajellegű
munkaebéd: ünnepélyesebb, munkajellegű, 3-4 fogás, lehet előre rendelt, különtermi
díszétkezés: protokolláris, pohárköszöntő, vendégek fogadása, ültetése
hideg előétel meleg előétel leves főétel 1. (fél adag) (sorbet) főétel 2. desszert kávé (gyümölcs, sajt, szivar…) |
Otthoni vendégüllátás - nem témánk
Egyéb alkalmak:
borkóstoló: csak bor, borkorcsolya, ajándékozás
vadászat, golf, lóverseny, stb.: -
üzemlátogatás: kapcsolható rendezvénnyel
sajtótájékoztató: (sajtóértekezlet, sajtókonferencia komolyságtól függően)
meghívás - 10 nap előszöveg - megküldhető sajtószöveg berendezés (színházszerű, nagyobb hely, fotósok) ültetési rend, ha szükséges levezető elnök, tájékoztató (max: 2-3 személy és 20-30 perc) kérdések lehetősége, technikai segítség egyéb akcióval (házbemutatás, játék, animáció…) támogatott sajtófogadás - lehet ültetett vagy álló ajándékozás |
A rendezvény szervezése során figyelembe kell venni:
célja
ideje
helyszíne
résztvevők száma
programja