Könyv adatlap

Történelem 7. munkafüzet

Kiadói kód:
MK-VD-0037/M
Szerző(k):
Balla Árpád
Megjelenés:
2011
Nyelv:
magyar
Oldal:
192

A tankönyvhöz készült, annak anyagához szorosan kapcsolódik a munkafüzet: Balla Árpád: Történelem munkafüzet az általános iskola 7. osztálya számára.

A munkafüzet felépítése, szerkezete pontosan követi a tankönyv felépítését, javasolt együtt használni a tankönyvvel. Minden tankönyvi leckéhez egy-egy feladatsor tartozik a munkafüzetben. A munkafüzet feladatai sokrétűek és változatosak. Nagyrészt önállóan vagy csoportmunkában megoldhatók, tanári segítséget alapvetően nem igényelnek. A tanárnak mindazonáltal lehetősége van rá, hogy a nagyszámú feladat közül válogasson, azokat differenciáltan használja akár órán, akár házi feladatként.

A tankönyvhöz hasonlóan a munkafüzet is kronologikus szemléletű. Nagyobb korszakokra bontva tárgyalja a kerettantervben előírt tananyagot, időnként azonban tematikus anyagrészeket is beiktat.

A munkafüzethez megoldókulcs is készült; ennek segítségével a feladatok megoldása akár egyéni munka keretében is ellenőrizhető. A kiadvány feladatainak megoldása ügyfélszolgálatunkon keresztül igényelhető a termék megvásárlását követően.

A kiadvány fő témakörei: A polgári átalakulás kora; Képek a 18. századi Magyarországról; A polgárosodás kezdetei Magyarországon; Nemzetállamok kora; A dualizmus kora; Az első világháború

Kód Cím Kategória Művelet
MK-VD-0037/MTÖRTÉNELEM 7.TanmenetLetöltés