Könyv adatlap

Kochen, Backen und Servieren

Kiadói kód:
MK-5931
Szerző(k):
Stroh Péter - Tóth Gábor
Megjelenés:
2021
Nyelv:
német
Oldal:
136

A kiadvány a vendéglátóipari, vagyis cukrász-, pincér- és szakácstanulóknak készült. Változatos feladatokat tartalmaz, amelyek megoldása során a tanulók megismerik a szakmában használt nyersanyagok, termékek, eszközök, berendezési tárgyak, gépek, technológiák nevét német nyelven, továbbá elsajátítják a munka világában használatos párbeszédeket, begyakorolják a munkavállaláshoz kapcsolódó formanyomtatványok kitöltését, önéletrajz és motivációs levél írását.

A tankönyv szövege az élő nyelvhasználatra épül, de a szakma jellegéből adódóan az udvarias kommunikációs formákat helyezi előtérbe. Az utasítások német és magyar nyelvűek, a végén kétnyelvű szószedet található. A tankönyv feladataira épülő, anyanyelvi szereplők által felmondott hanganyag segíti a beszédértés fejlesztését.

Kód Cím Kategória Művelet
MK-5931Kochen, Backen und ServierenHanganyagLetöltés