Könyv adatlap

Cukrászszakmai ismeretek 2.

Kiadói kód:
MK-5816
Szerző(k):
Kemény Andrásné
Megjelenés:
2021
Nyelv:
magyar
Oldal:
276

A Cukrászszakmai ismeretek második kötetében a magyar cukrászatok termékrepertoárjában hagyományos cukrászati termékek mellett nemzetközi cukrászati termékek is megjelennek. A kikészített sütemények témaköre a hagyományos torták, szeletek, tekercsek, minyonok, desszertek, krémesek, tejszínes sütemények előállításával és a nemzetközi trendet követő monodesszertek, torták és minidesszertek készítésével foglalkozik. A tankönyv az édes és sós teasütemények, a bonbonok termékcsoportjait, a különleges táplálkozási igényeknek megfelelő cukrászati termékek, az éttermi tészták, a tányérdesszertek és a hidegcukrászati készítmények, késztermékcsoportok előállítását is bemutatja. A tankönyv gazdasági ismereteket is tárgyal.

A kiadvány fő témakörei: Díszítés; Szakrajz; Cukrászati készítmények minősége és forgalomba hozatala; Cukrászüzemi munkaszervezés; Cukrászszakmai gazdasági ismeretek

A kiadvány nem használható az első kötetben tárgyalt félkésztermékek leírásai és receptjei nélkül. A Cukrászszakmai ismeretek 1. szintén megrendelhető webáruházunkban MK-5815-ös kiadói kódszámmal.

A kiadvány jóváhagyott tankönyv, amely 2026-ig rendelkezik tankönyvi engedéllyel (engedélyszám: SZASZIF/53688/2021-ITM).