Könyv adatlap

Biológia tankönyv 8. osztályosoknak

Kiadói kód:
MK-4297-1
Szerző(k):
Mándics Dezső - Dr. Molnár Katalin
Megjelenés:
2010
Nyelv:
magyar
Oldal:
148

Kiadványaink felépítésükben illeszkednek a Műszaki Kiadó felsős természettudományos tankönyvcsaládjának többi könyvéhez. Aktuális tartalmukkal, tördelésükkel, ábra- és képanyagukkal igyekszünk felkelteni a tanulók érdeklődését. A törzs- és a kiegészítő tananyag világos szétválasztásával még több segítséget szeretnénk nyújtani a pedagógusok munkájához. Az ismeretek átadásához nagy segítséget jelentenek a gondolkodásra és problémamegoldásra serkentő ellenőrző feladatok és kérdések is. A leckékben található Jó, ha tudod! és Érdekesség részekkel a tanulók az alapokon túl tovább bővíthetik ismereteiket.

A könyvekhez készült munkafüzetek segítséget nyújthatnak a tanórai munkához és az otthoni felkészüléshez egyaránt. A tanárok munkáját a könyvekhez készült, már tankönyvvé nyilvánított témazáró feladatsorokkal és a honlapunkról letölthető tanmenetekkel segítjük.

A kiadvány fő témakörei: Sejtek és szövetek; A mozgás; A táplálkozás; A légzés; A keringés; Védekezés a kórokozók ellen; A kiválasztás, A bőr; A szervezet hőforgalma; Az életműködések szabályozása; Az érzékelés; Az emberi magatartás alapjai; A szaporodás

Kód Cím Kategória Művelet
MK-4297-1Biológia 8. tanköny (DOC)TanmenetLetöltés
MK-4297-1Biológia 8. tanköny (PDF)TanmenetLetöltés