Könyv adatlap

Készüljünk a vizsgára I. ECDL, Érettségi, OKJ

Kiadói kód:
MK-2923-6
Szerző(k):
Bozó Mária - Dr. Gubán Miklós - Makó Zsolt
Megjelenés:
2006
Nyelv:
magyar
Oldal:
512

A két kötet az ECDL oktatási és vizsgarendjének megfelelően épül fel: az első kötet az ECDL Start vizsga három kötelező modulját és egy szabadon választott modult tartalmaz, a második kötetben található meg a teljes ECDL vizsgához szükséges további három modul.

Az első kötetben található modulok:
Operációs rendszerek,
Szövegszerkesztés,
Információ és kommunikáció,
Információ-technológiai alapismeretek

A könyv írásakor szem előtt tartottuk, hogy a vizsgázóknak - más vizsgákkal ellentétben - nem kötelező felkészítő tanfolyamon részt venniük. A vizsgára önállóan készülők igényeit figyelembe véve sok, egyszerű, lépésenként végigvezetett feladatot és megoldásukat is elhelyeztük ebben a könyvben. Javasoljuk, hogy akik önállóan készülnek a vizsgára, már az első lépéseknél üljenek a gép mellé, és kövessék az útmutatóban leírtakat. Miután az útmutató alapján sikeresen elkészítették a gyakorlatokat, kíséreljék meg újra végrehajtani őket. Igyekezzenek a technikai elemeket készséggé fejleszteni.
A könyv írásakor a Magyarországon létező más típusú képzések követelményrendszerét is figyelembe vettük. Minden fejezetben szerepelnek olyan témakörök, amelyek nem tartoznak szigorúan az ECDL anyagához. Ezeket az ismereteket olvasmányként az egyes pontok között helyeztük el, így azoknak is hasznos könyvet adunk a kezébe, aki OKJ-s képzésben vesznek részt vagy számítástechnikából érettségi vizsgára készülnek.

A kiadvány fő témakörei: A számítógép használata és a fájlkezelés (operációs rendszerek); Szövegszerkesztés; Információ és kommunikáció; Információ-technológiai alapismeretek

Kód Cím Kategória Művelet
MK-2923-6Készüljünk a vizsgára – ECDL, érettségi, OKJ SzövegszerkesztésSegédletLetöltés
MK-2923-6Készüljünk a vizsgára – ECDL, érettségi, OKJ PrezentációkészítésSegédletLetöltés