Könyv adatlap

Nature and Science for Children Class 4

Kiadói kód:
MK-1754
Szerző(k):
Vizi Andrea
Megjelenés:
2017
Nyelv:
angol
Oldal:
132

A Nature and Science Book for Children 4 tartalma szorosan ráépül az előző, harmadik osztályosok számára készített tankönyvre. Felépítésében és témáiban nagyon hasonló, ezért már első pillantásra ismerősnek fog tűnni annak, aki használta a harmadikosoknak készített tankönyvet.
Ez a könyv segít abban, hogy a diákok egyszerre bővíthessék, fejleszthessék angolnyelv-tudásukat és természettudományos ismereteiket. A diákok a könyvben bemutatott állatokon és növényeken keresztül szerezhetnek konkrét és általános ismereteket az élőlényekről. Az emberi testtel és működésével ismerkedve bővíthetik tudásukat saját testükről, a test különböző életműködéseiről.
Az általános földrajzi ismeretek elsajátítása során a természetben lejátszódó folyamatokkal és a fontos, mindennapi életünket befolyásoló környezeti tényezőkkel is foglalkoznak. Bővítik hazánkkal, Magyarországgal kapcsolatos ismereteiket is. A tankönyv végén található három projektfeladat segítségével a tanulók gyakorlati ismeretekre is szert tesznek a pizza- és a papírkészítés folyamata során, valamint az időjárás megfigyelésekor a mérésekről és az ismeretek rendszerezéséről.
A témakörök végén feladatok, kísérletek találhatók, amelyek segítenek a tanulásban, ismétlésben, gyakorlásban. Néhány fejezetben a „Did you know?” címszó alatt érdekes információkat találnak az aktuális témával kapcsolatban, másutt „Internetes kutató” feladatot kapnak, amelyet otthon végezhetnek el. Az egyes fejezetekhez érdekes, kiegészítő olvasmányok is kapcsolódnak, amelyeket elolvasva tovább bővíthetik meglévő ismereteiket.

A kiadvány fő témakörei: Animals Aroun Our Home; Humans; Plants; Basic Geography; Our Planet and the Universe

Kód Cím Kategória Művelet
MK-1754Nature and Science for Children Class 4.TanmenetLetöltés