Viszonteladói információk 2022

Tisztelt Partnereink!

A zökkenőmentes együttműködéshez igyekeztünk összegyűjteni Önöknek a fontos tudnivalókat, amelyeket kérjük legyenek kedvesek áttanulmányozni.

Rendelés
Rendszerünk kizárólag az 1. sz. melléklet Excel fájlban kitöltött és elektronikusan a rendeles@muszakikiado.hu email címre elküldött megrendeléseket tudja feldolgozni. Megrendelés leadásához a szerződés aktuális mellékletét a következő linken érhetik el és tölthetik le:

1.sz. melléklet (frissítve: 2023.02.23.)

A más platformokon beérkező viszonteladói megrendeléseket automatikusan törli rendszerünk. A más platformokon szereplő, de a listában nem szereplő idegen termékekre nincs viszonteladói jogunk. Tehát ezeket viszonteladó részére nem értékesíthetjük. Különösen igaz ez abban az esetben, amennyiben tartozás vagy egyéb jogi vita miatt függesztették fel az érintett viszonteladó felé az árukiadást. Szeretnénk nyomatékosan felhívni figyelmüket arra, hogy cégünk nem kívánja az érintett partnereknél elért eredményeit nullázni egy-egy ilyen bagatell ügy miatt. A Perfekt Kiadó kiadványait a http://www.perfekt.hu oldalon is meg tudják rendelni.

A rendelés darabszámát – kizárólag a számot – az F oszlopba legyenek kedvesek felvezetni. A beérkező fájl automatikusan feldolgozásra kerül a rendszer által. Szeretnénk felhívni figyelmüket, hogy az 1.sz. mellékletben látható ajánlott bruttó fogyasztói árak kizárólag elszámolási árak, amelyektől kedvük szerint térhetnek el, illetve adhatnak belőle kedvezményeket vásárlóiknak. Felhívjuk figyelmüket, hogy a külön beérkező megrendelőket kiadónk nem tudja egy szállítmányban, egy postázási költséggel feladni.

A megrendelőlapon nem szereplő termékekkel kapcsolatban kérjük, hogy a nagyker@muszakikiado.hu email címen érdeklődjenek. Kiadónk a szerződésben garantált módon csak olyan kiadványokat ad át az Önök részére, amelyek jogi helyzete tisztázott. Ellenkező esetben amíg ez nem történik meg, addig a kiadvány nem kerülhet fel az aktuális 1.sz. mellékletbe.

Ügyfélszolgálat
Kiadónk ügyfélszolgálatát a nagyker@muszakikiado.hu email címen érhetik el. Telefonos ügyfélszolgálatunk kizárólag kiskereskedelmi és kiadói tanácsadással és a telefonközpont kezelésével foglalkozik. Az ott kapott esetlegesen téves információkért felelősséget nem vállalunk!

Kiszállítás
Az idei évre vonatkozó futárszolgálati költségek a következő linken érhetőek el:
2.sz. melléklet (érvényes: 2018.01.08.-2023.05.31.)

Kérjük, hogy a csomagot kézbesítéskor a futár előtt szíveskedjenek megvizsgálni. Sérülés esetén ne vegyék át a csomagot, hanem kérjék jegyzőkönyv felvételét. Utólagosan, jegyzőkönyv nélkül átvett sérült csomagot nem áll módunkban kicserélni, visszafogadni! Téves címre küldött csomagért futárt küldünk. Kérjük, hogy minden esetben hiánytalanul dobozolják vissza a küldeményt. Segítségüket előre is köszönjük!

Fizetés
Kérjük Önöket, hogy a fizetési határidőket igyekezzenek betartani, hiszen rendszerünk nem enged árut kiadni tartozást felhalmozó partnerekkel szemben. Késés esetén kérjük, hogy számoljanak vele, hogy a befizetések átfutása a rendszeren nem azonnali, és csak esténként frissül a vevői analitikákon a görgetett egyenleg. A további kölcsönös kellemetlenségek elkerülése végett, előre kívánjuk jelezni, hogy a hosszabban nem fizető partnerekkel szemben jogi képviselőnk útján bírósági végrehajtást indítunk.

Adatváltozás, szerződéskötés
Kérjük, hogy amennyiben a szerződésben szereplő céges illetve kiszállítási adataik közül bármelyikben változás állna be, akkor a nagyker@muszakikiado.hu email címre legyenek kedvesek jelezni:

cégnév:
székhely:
szállítási cím:
bankszámlaszám:
adószám:
cégjegyzékszám:
e-mail:
képviselő:

Katalógusok, kiadványok adatlapjai, borítói
Katalógusainkat illetve kiadványainkról és újdonságainkról az adatlapokat és a borítókat a következő linkeken érhetik el:
Adatlapjaink és borítóink elérhetősége, letöltése
Szakképzési katalógus 2021 PDF formátumban
Idegen nyelvi katalógus 2021 PDF formátumban

Adatvédelem
Adatkérő lapunk személyes adatok hozzájáruláson alapuló kezeléséhez a következő linken érhető el:
3.sz. melléklet

Kérjük, hogy csak abban az esetben töltsék ki, amennyiben a szerződésben megjelölt képviselőn felül mindenképpen szeretnének kapcsolattartót kijelölni cégünkhöz. Kiadónk lehetőség szerint eltekintene munkavállalóik személyes adatainak rögzítésétől, kezelésétől, ezért azokat nem is kérjük be Önöktől. Valamint kérjük Önöket, hogy a kölcsönös kellemetlenségek elkerülése végett a Műszaki Könyvkiadó Kft.-nél foglalkoztatott munkavállalók esetlegesen felrögzített adatait legyenek kedvesek eltávolítani rendszerükből.

Üdvözlettel:

Műszaki Könyvkiadó Kft. Kereskedelmi és Pénzügyi Osztály
2519 Piliscsév, Topol u. 3.
ügyfélszolgálat: nagyker@muszakikiado.hu
rendeles@muszakikiado.hu
elszamolas@muszakikiado.hu