Archívum

Kiadónk a korábbi évekhez megszokottan ingyenesen biztosítja kiadványaink online OK! (okkonyvek.hu) változatát osztálynyi mennyiségű vásárlás esetén. Igyekeztünk összeszedni Önöknek ehhez a legfontosabb információkat. Minden egyéb felmerülő kérdés esetén kollégáink az info@muszakikiado.hu e-mail címen várják üzenetüket.

Milyen feltételekkel igényelhetek online könyv változatot interaktív táblához?
Osztálynyi mennyiségű (min. 10db) tankönyv megrendelése esetén igényelhető online OK! (okkonyvek.hu) változat kiadványunkból, amennyiben létezik belőle ilyen kiadás.

Meddig kapok hozzáférést?
Az online OK! (okkonyvek.hu) változathoz a hozzáférés az adott tanévre szól, minden tanévben újra kell igényelni. A hozzáférés szeptember 1-től a tanév végéig (június 30-ig) fog élni.

Hogyan tudok hozzáférést igényelni?
A Könyvbagoly webáruházban a rendelés leadása folyamán a megjegyzés mezőbe kérjük az adott kiadványt igénylő és majd azt használó pedagógus(ok) nevét és e-mail címét beírni. Ha korábbi években már használta a rendszert, akkor kérjük, hogy ugyanazt a felhasználói email címet adja meg, amivel már regisztrálva van az okkonyvek.hu oldalon. Fontos, hogy a hozzáférést a számla pénzügyi rendezését követően tudjuk csak biztosítani

Utólag tudok hozzáférést igényelni, ha elfelejtettem a megrendelésbe beleírni?
Igen, az adott tanévben történő vásárlásokra utólag is biztosítjuk a hozzáférést. Ebben az esetben az info@muszakikiado.hu email címre kérjük az adott kiadványt igénylő és majd azt használó pedagógus(ok) nevét és e-mail címét megküldeni.

Más könyvesboltban, webáruházban vásárolt osztálynyi mennyiségű kiadvány után is igényelhető a kiadványok online változata?
Természetesen, azonban a vásárlásról számlát kell kérnie, amellyel igazolni tudja felénk a vásárlás tényét. Ebben az esetben a számlával együtt az info@muszakikiado.hu email címre kérjük az adott kiadványt igénylő és majd azt használó pedagógus(ok) nevét és e-mail címét megküldeni.

KELLO-s tankönyvrendelés esetén is igényelhető a hozzáférés a kiadványok online változatához?
Igen, azonban ekkor igazolnia kell felénk az adott tanévben (2024/25-ös alaprendelés, pótrendelés, évközi rendelés) a KELLO rendszerén keresztül leadott osztálynyi mennyiségű (min. 10db) tankönyvrendelést PDF-be kimentett, esetleg kifotózott formában. Ezen felül az OK! Online Könyvek (okkonyvek.hu) felületen történő regisztrációhoz szükségünk van az adott kiadványt használó pedagógus nevére és e-mail címére, illetve, hogy hány darab licenszet szeretne igényelni. Az igényléshez az alábbi űrlapot kérjük kitölteni, illetve az űrlap megfelelő mezőjébe a KELLO-s rendelésről az igazolás fájlt belehúzni:
Igénylőlap

Mi a határideje az igénylésnek?
A KELLO-s alap- és pótrendelés esetében az aktuális tanévre történő igénylés határideje: október 31.

Mikortól biztosítja a kiadó a KELLO-s rendelések esetében a hozzáférést a kiadványok online változatához?
A KELLO-s rendeléshez kapcsolódó igénylések feldolgozását, a digitális anyagokhoz a hozzáférés biztosítását augusztus végén kezdjük el.

Mi ennek a menete?
Az igénylést követően kollégáink rögzítik a kiadványokat használni kívánó pedagógusok nevét és email címét az okkonyvek rendszerbe. A rendszer ezt követően aktiváló linket tartalmazó emaileket küld ki, amellyel a szolgáltatás igénybe vehető. Az emailekben szereplő link a levél érkezésétől számítva 72 óráig él, tehát 72 órán belül el kell fogadni. Ezt követően a szolgáltatás aktiválására már nincs lehetőség, ezért érdemes a SPAM mappát is figyelni, hátha oda kerülne tévesen a rendszer által kiküldött levél.

Mi tegyek abban az esetben, ha a korábbi években már volt hozzáférésem, viszont azóta megváltozott az email címem?
Az okkonyvek.hu oldalra bejelentkezve, a jobb felső sarokban a nevére kattintva jut el a személyes adatokhoz, ahol email címét könnyedén meg tudja változtatni. Ha esetleg ez nem sikerülne, vagy nem tudna már bejelentkezni az oldalra, akkor kérjük, hogy az info@muszakikiado.hu email címre ezt jelezze, és kollégáink készséggel segítenek a módosításban.