Milyen feltételekkel igényelhet interaktív táblához ingyenes tananyagot?

A tankönyvek legalább osztálynyi mennyiségű rendelése esetén – amennyiben létezik hozzá – a kiadványok online OK! (okkonyvek.hu) változatához illetve az alsós matematika sorozatunk SMART, Promethean vagy Mimio táblákhoz készült offline digitális tananyagának használatára is jogosultak. Az online OK! (okkonyvek.hu) változathoz a hozzáférés korlátozott, minden tanévben újra kell igényelni. A hozzáférés szeptember 1-től következő tanév június végéig fog élni.

Közvetlen kiadói rendelés esetén az igényt rendeléskor kérjük az adott kiadványt használó pedagógus nevét és e-mail címét megküldeni részünkre az OK! Online Könyvek felületen történő regisztrációhoz. Az alsós offline matematika anyagok esetében erre nincs szükség. Amennyiben a rendelés a Könyvbagoly webáruház felületén történik, akkor kérjük, hogy a rendelés leadása folyamán megjegyzésben jelezzék az igényt. Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a digitális anyagokhoz a hozzáférést csak a számla pénzügyi rendezését követően tudjuk biztosítani.

KELLO-s rendelés esetén igazolnia kell felénk a KELLO rendszerén keresztül leadott osztálynyi mennyiségű tankönyvrendelést PDF-be kimentett, esetleg kifotózott formában. Ezen felül az OK! Online Könyvek felületen történő regisztrációhoz szükségünk van az adott kiadványt használó pedagógus nevére és e-mail címére, illetve, hogy hány darab licenszet szeretne igényelni. Az igényléshez az alábbi űrlapot kérjük kitölteni, illetve az űrlap megfelelő mezőjébe a KELLO-s rendelésről az igazolás fájlt belehúzni:
Igénylőlap

A KELLO-s rendeléshez kapcsolódó igénylések feldolgozását, a digitális anyagokhoz a hozzáférés biztosítását augusztus végén kezdjük el. Az 2022/23-as tanévre történő igénylés határideje: 2022 október 31.