Milyen feltételekkel igényelhet ingyenes interaktív tananyagot?

A tankönyvek legalább osztálynyi (minimum 10 fő) mennyiségű rendelése esetén a kiadványok online OK! (okkonyvek.hu) változatához illetve az alsós matematika sorozatunk offline digitális tananyagának használatára is jogosultak. Az online OK! (okkonyvek.hu) változathoz a hozzáférés korlátozott, minden tanévben újra kell igényelni. A hozzáférés szeptember 1-től fog élni.

Közvetlen kiadói rendelés esetén az igényt rendeléskor kérjük az adott kiadványt használó pedagógus nevét és e-mail címét megküldeni részünkre az OK! Online Könyvek felületen történő regisztrációhoz. Az alsós offline matematika anyagok esetében erre nincs szükség. Amennyiben a rendelés a Könyvbagoly webáruház felületén történik, akkor kérjük, hogy a rendelés leadása folyamán megjegyzésben jelezzék az igényt. Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a digitális anyagokhoz a hozzáférést csak a számla pénzügyi rendezését követően tudjuk biztosítani.

KELLO-s rendelés esetén igazolnia kell felénk a KELLO rendszerén keresztül leadott osztálynyi mennyiségű (min. 10 fő) tankönyvrendelést PDF-be kimentett, esetleg kifotózott formában. Ezen felül az OK! Online Könyvek felületen történő regisztrációhoz szükségünk van az adott kiadványt használó pedagógus nevére és e-mail címére, amit e-mailben az info@muszakikiado.hu címre kell elküldeni. A KELLO-s rendeléshez kapcsolódó igénylések feldolgozását, a digitális anyagokhoz a hozzáférés biztosítását augusztus végén kezdjük el. Az 2021/22-es tanévre történő igénylés határideje: 2021 október 31.