Ügyviteli alapismeretek 11. osztály - Feladatgyűjtemény

Ügyviteli alapismeretek 11. osztály - Feladatgyűjtemény  

-10 %

Megtakarítás: 179 Ft
bolti ár: 1 790 Ft
internet ár: 1 611 Ft


Raktáron, várható kiszállítás 3 nap
Oldalszám: 64   Kód: MK-6022-7

Az Ügyviteli alapismeretek feladatgyűjtemény a szakközépiskola 11. évfolyama részére készült. A célja egyrészt, hogy a levelezés elméleti ismereteit a gyakorlatban is elsajátítsák és alkalmazzák a tanulók.

A könyv másrészt hiánypótlás, hiszen olyan tankönyv még nem készült, amely olyan és annyi feladatot tartalmazott volna, amelyet egész tanévben tudnának használni a diákok, és lefedné a tantervi követelmé-nyeket. A feladatgyűjteményben az ügyviteli alapismeretek középszintű érettségi vizsgára történő felkészüléshez találhatók feladatok, az egyoldalas levéltől a többoldalasig, az egyszerűbb szövegszerkesztési feladatoktól egészen a körlevélig, mindig szem előtt tartva a fokozatosság elvét. A feladatok jól használhatók az OKJ szerinti képzés keretében a 1618-06 Dokumentumkészítés és -kezelés az irodában moduljához is.
A feladatokhoz a nyers, formázatlan fájlokat, valamint a diktátumokat Műszaki Kiadó honlapjáról ,a Letöltések menüpontból tölthetik le a felhasználók. Ezek lehetnek szöveg (.doc), kép (.jpg), sablon (.dot) vagy táblázat (.xls) fájlok. A sablont nem kötelező használni, de segítséget nyújthat a megoldáshoz. Szakközépiskolásoknál az érettségi vizsga részletes követelménye előírja a sablon használatának elsajátítása, ezért nekik ajánljuk annak alkalmazását. Az OKJ szerinti szakképzésben részesülők szakmai vizsgáján nincs sablonhasználat, így nekik célszerű sablon nélkül megoldaniuk a feladatokat.A feladatgyűjtemény felépítése:
1-5. feladat: Egyoldalas levelek, szöveg begépelésével.
6-8. feladat: Egyoldalas levelek, nyers szöveg formába öntésével.
9-14. feladat: Egyoldalas levelek, nyers szöveg formába öntésével, sablonhasználattal.
15-27. feladat: Többoldalas levelek, nyers szöveg formába öntésével.
28-30. feladat: Többoldalas levelek, nyers szöveg formába öntésével, sablonhasználattal.
31-32. feladat: Levél készítése diktált szöveg alapján.
33-35. feladat: Körlevelek készítése adatbázis létrehozásával.
36-37. feladat: Levelek készítése alapszintű táblázatkezelési feladattal.
 

Szerző:
Oldalszám: 64
Színek száma:
Megjelenés ideje:
Nyelv: Magyar
Eredeti cím:
ISBN: 978-963-16-6022-7
Formátum: 3
Cikkszám: MK-6022-7
Áfa: 5 %

Ügyviteli alapismeretek 12. osztály - Feladatgyűjtemény

Ügyviteli alapismeretek 12. osztály - Feladatgyűjtemény

Az Ügyviteli alapismeretek feladatgyűjtemény a szakközépiskola 12. évfolyama részére készült. Célja, hogy a 11. évfolyamos feladatgyűjtemény feladataira alapozva folytassa a felkészítést az ügyviteli alapismeretek középszintű érettségi vizsgájára, valamint megalapozza az OKJ képzést.
10%   1 611 Ft

 
Műszaki Kiadó ® 2015 • Minden jog fenntartva