Pedagógusklub

Tanító, Tanár? A Pedagógusklub Önre vár!

 

Egy klub, amelyből nem érdemes kimaradni, mert

 

 

 

Kedvezményes vásárlás:

Regisztráljon weboldalunkon, adja meg, hol és milyen tantárgyakat tanít, hogy érvényesíthesse kedvezményeit webáruházunkban.
  15%-os kedvezménnyel vásárolhat webáruházunk kínálatából a kereskedelmi árhoz képest,
  évente egyszer féláron vásárolhatja meg egy Ön által választott kiadványunkat.

Különböző típusú akcióink egymással nem összevonhatók.
Az engedményt csak azután tudja igénybe venni, miután munkatársunk ellenőrizte az Ön által megadott adatok valósságát. Kedvezménye életbe lépéséről 2 munkanapon belül, e-mailben tájékoztatjuk. Ezt követően vásárlása során minden kosarába helyezett termékből 15% kedvezmény kerül levonásra, illetve évente egyszer a kosarába helyezett termékek egyikénél beállíthatja, hogy azt 50%-kal csökkentett áron kéri.

 


Elsőként értesülhet újdonságainkról:

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy akcióinkról, újdonságainkról, rendezvényeinkről elsőként értesüljön. A klubtagok számára előzetes tájékoztatókat küldünk oktatási és oktatás-technológiai fejlesztéseinkről, tanfolyamainkról és egyéb rendezvényeinkről.

 


Akciós áron vehet részt tanfolyamainkon:

A kiadó által szervezett különböző tanfolyamokon kedvezményes áron vehet részt. Induló kurzusainkról és az igénybe vehető kedvezményekről hírlevélben értesítjük.

 


Naprakész szakmai információkkal látjuk el:

Évente több alkalommal is megjelenő magazinjaink aktualitásaiból, tankönyvpiaci hírekből, módszertani újdonságokból szemezgetve küldünk Önnek havonta hírlevelet.
Honlapunkon keresztül ingyenesen megrendelheti magazinjaink nyomtatott változatát is, melyeket megjelenésüket követően díjmentesen postázunk Önnek egy-egy példányban.

 


Játszhat nyereményjátékainkban:

Évente több alkalommal is rendezünk nyereményjátékokat, melyeken értékes könyvcsomagokat sorsolunk ki a résztvevők között. Nem kell mást tennie, mint kitölteni néhány kérdésből álló űrlapunkat, leírni saját tapasztalatait, elképzeléseit, várakozásait.
Örömmel vesszük észrevételeit, és lehetőségeink szerint szívesen teszünk eleget kéréseinek.


Mert nálunk tényleg számít az Ön véleménye!

 

 

Pedagógus vagyok, regisztrálnék a klubba. Mi a teendőm?

 

Regisztráljon a www.muszakikiado.hu weboldalunkon e-mail címe, felhasználóneve és jelszava megadásával. Aktiválja regisztrációját, majd weboldalunkra belépve, a jobb felső sarokban található Személyes profilra kattintva megjelenik az Ön adatait tartalmazó oldal, ahol a Pedagógusklub űrlapját kitöltve jelentkezhet a klubba.

 

Tisztelettel kérjük, hogy régi webáruházunk klubtagjai is regisztráljanak új Pedagógusklubunkba, az adatok frissítése és a klubtagság aktiválása érdekében. Köszönjük.

 

Segítség a bejelentkezéshez és a Pedagógusklub regisztrációhoz. Lejátszás.
 

 

Regisztráljon itt.

 
Műszaki Kiadó ® 2010 • Minden jog fenntartva