Pályaorientáció 15-18 éveseknek

Webáruház » Antikvár szakmai könyvek
Pályaorientáció 15-18 éveseknek  
Zachár László

-10 %

Megtakarítás: 99 Ft
bolti ár: 990 Ft
internet ár: 891 Ft


Raktáron, várható kiszállítás 3 nap
Oldalszám: 112   Kód: MK-09121

A középiskola elvégzésekor másodszor vetődik fel a fiatalok életében a nagy kérdés: MERRE TOVÁBB? Van, aki egyetemre jelentkezik, de sok fiúnak és lánynak szakmát kell választania, vagy munkahelyet keresnie. Hogyan induljanak el? Hogyan tájékozódhatnak a szűkebb-tágabb lehetőségek között?

A legkedvezőbb eset természetesen az, ha a választott pálya megfelel az ember hajlamainak, képességeinek. A kellő önismeret tehát nélkülözhetetlen a döntésben.
Csakhogy ... Az önismereten kívül alapos helyismeretre is szükség van. Hová forduljak? Kihez? Hol jelentkezzem? Hogyan viselkedjem, mint pályakezdő? Milyen jogaim és kötelezettségeim lehetnek? Mivel kellene tisztában lennem, hogy a lehető legelőnyösebb feltételekkel induljak el életpályámon? Hol és milyen további képzettséget kell megszereznem?
Minderre választ kaphatunk ebben a könyvben. A szerző arról is tájékoztat, mit kell tenni annak, aki pályamódosításra, foglalkozásának megváltoztatására kényszerül. Aktuális információkat szerezhetnek tehát e kötetből nemcsak a pályakezdők, hanem a munkanélküleik és a pályamódosítást tervezők is. Megismerhetik a korszerű álláskeresési technikákat, és azt is, mi szükséges egy már megszerzett állás megtartásához.

 Szerző: Zachár László
Oldalszám: 112
Színek száma:
Megjelenés ideje: 1999
Nyelv: Magyar
Eredeti cím:
ISBN: 963-16-2413-7
Formátum: B/5
Cikkszám: MK-09121
Áfa: 5 %

 
Műszaki Kiadó ® 2015 • Minden jog fenntartva