Polgar 2

Hegesztés CD

Hegesztés CDA gépész tanulóknak készített interaktív CD digitális tananyaga animációk és tesztek segítségével mutatja be az ívhegesztés és a gázhegesztés eljárásait, azok kivitelezését.

 

A fémfeldolgozás egyik legfontosabb eljárása a kötéstechnológia, ezen belül a hegesztés. A hegesztőszakma elsajátítása és folyamatos művelése komoly erőfeszítéseket kíván, az elvárásoknak csak az tud megfelelni, aki alaposan és rendszeresen készül, aki elméleti és gyakorlati ismereteit napra készen tartja.

 

Ennek jegyében és szellemében készítettük ezt a digitális tananyagcsomagot, amely animációk és tesztfeladatok segítségével mutatja be az egyes hegesztési eljárások elvét és alkalmazásait. Áttekinti a munkadarabok hegesztéshez való előkészítését, foglalkozik a gázhegesztésnél alkalmazott gázokkal, a hegesztés berendezéseivel.

 

Az animációk amelyeknek nagy része interaktív egyaránt használhatók egyszerűen kivetítve és interaktív táblán. A CD-n található tesztkészítő programmal órai feleltetéshez vagy csapatjátékhoz állíthatjuk össze a tesztfeladatokat, véletlenszerűen vagy témakörök szerint, és megadható a feladatok száma is. A megoldásokat a program százalékosan értékeli.
 

 

Interaktív tananyag:

Hegesztés CD - MK-6361-0

 

Kapcsolódó könyvek:

Ívhegesztés - MK 59308

Gázhegesztés - SW 59360Próbálja ki!

 
Műszaki Kiadó ® 2010 • Minden jog fenntartva