VII. Interaktív Tábla Konferencia Kész a program!

2012. július 17.
Interaktív Tábla Konferencia

Elkészült a VII. Országos Interaktív Tábla Konferencia és Módszertani Börze teljes programja. Az idei konferenciára korlátozott számban még tudunk résztvevőket fogadni, érdemes minél előbb jelentkezni! Program letöltése!

Ebben az évben a megnyitó és a plenáris előadások után a konferencia hat párhuzamos szekcióban folytatódik.

 

Tananyagkészítéshez, az interaktív tábla, a szavazó eszközök, valamint különféle szoftverek használatához adnak hasznos tippeket és hazavihető ötleteket a szakértői workshopok, gyakorló pedagógusok előadásai. Szó lesz digitális tananyagokról, az eTanárikar online közösségről, tehetséggondozásról, hálózati együttműködésről és akadálymentes honlapokról, mindezekről pedig a matematika és a természettudományok tükrében.

 

A konferencián derül fény arra is, hogy ki lett az Év Online Közösségi Tanára és az Év Online Közösségi Iskolája. Az Év Tanára 75 000 Ft értékű interaktív tananyagcsomaggal és 10 000 Ft értékű könyvcsomaggal lesz gazdagabb, az Év Iskolájának nyereménye pedig egy teljes értékű OK! online tankönyv licenc-csomag a következő tanévre 400 000 Ft összértékben,  és egy könyvcsomag 25 000 Ft értékben.

 

A konferencia részletes programja itt érhető el.

A konferenciára itt lehet jelentkezni. 
Műszaki Kiadó ® 2015 • Minden jog fenntartva