Képzések az Audi Akadémián

2012. május 30.
Szakképzés » Szakképzési hírek
Minőség, szakértelem, egyediség... Az Audi Akademie Hungária Kft-t 2007-ben alapították az ingolstadti Audi Akadémia GmbH leányvállalataként. Jelenleg több mint 60 fő dolgozik a vállalatnál, de ez a szám várhatóan évről évre növekedni fog.

Az Audi Akademie elsősorban az Audi Hungária Motor Kft. (AHM) munkatársai számára kínál különféle képzéseket, tréningeket. Jelenleg az AHM szakmai képzései túlnyomó részét már teljes egészében az Akadémia szervezi. A képzések kínálata folyamatosan bővül. A szemináriumoktól a személyzetfejlesztési és műszaki témákon keresztül a nyelvi képzéseken át, az értékesítéssel kapcsolatos tréningekig.

Az Akadémia szolgáltatásait természetesen más vállalatok is igénybe vehetik, így a külsős megbízó cégek száma is folyamatosan nő. Ezek az úgynevezett szakmán túli képzések: pl. vezetői technikákat, prezentációk készítését, a konfliktusok kezelésének módjait lehet elsajátítani. A nyelvi képzések is nagy hangsúlyt kapnak.

A szakmai képzéseken felül még az alábbi szakterületeken kínál lehetőséget az Akadémia:

A személyügy és vállalatvezetés üzleti terület sokéves tapasztalattal rendelkezik a személyiség- és szervezetfejlesztés terén. A tanácsadási és oktatási tevékenység kiterjed a munkatársak képzésére, a diagnosztikára, a jelentkezők kiválogatására, valamint a vezetők és a szervezetek fejlesztésre is. Az ügyfelek igényeinek megfelelően lehet egyedi tanfolyamokat, egymásra épülő programokat, workshopokat, egyéni coachingot vagy személyiségfejlesztő tréningsorozatokat igénybe venni.
Az idegen nyelvi központ szervezésében lehetőség van német, angol, spanyol, francia, olasz és magyar nyelvtanfolyamokra. Az oktatás kiscsoportos formában vagy egyénileg zajlik. A nyelvtanfolyamok keretében üzleti, lakossági és gyermekkurzusok állnak rendelkezésre.  Mivel az intézmény akkreditált nyelvvizsgaközpont is egyben, így ennek megfelelően lehetőség van Goethe nyelvvizsgák letételére is. A nyelvi képzéseket képzett fordítók és tolmácsok segítik.
Az Információ Technológia (IT) üzleti területen dolgozó felhasználókat képez, vállalatokat támogat IT projektek végrehajtásában és IT alkalmazások fejlesztésében. Minden képzés egyéni tanácsadói megbeszélés alapján, személyre szabottan kerül megtervezésre. Tréning- és workshop-kínálat, CA-szolgáltatás úgy van kifejlesztve, hogy az ipar valamennyi területén dolgozók igénybe tudják venni őket. Az Audi Akademie Hungaria a saját termeiben tartott tréningeken és workshopokon kívül szívesen áll rendelkezésre kihelyezett tanfolyamokkal is. 
Műszaki Kiadó ® 2015 • Minden jog fenntartva