Ingyenes tanári példány

Mik az igénylés feltételei?

  • legalább osztálynyi mennyiségű rendelés adott tankönyvből (min. 20 db),
  • első igénylés adott könyvből vagy 3 évnél régebbi tanár példány cseréje,
  • a KELLO rendszerén keresztül leadott tankönyvrendelés igazolása kiadónk felé.*

Az ingyenes tanári példányok kiküldése nem automatikus, hanem igényléshez kötött (kiadónknak nem állnak rendelkezésére információk az intézményi rendelésekről). 

Igénylőív kitöltése


Kizárólag a fenti igénylőben szereplő tankönyvekből tudunk ingyenes példányt biztosítani, munkafüzetekből, feladatlapokból, felmérő feladatsorokból, gyakorlókból stb. nem. Kérjük, intézményenként lehetőleg egy igénylést adjanak le!
Az igénylések feldolgozását, a példányok kiküldését augusztus végén kezdjük el.

 

Az általános iskolai Hajdu-tankönyvek legalább osztálynyi mennyiségű rendelése esetén az ingyenes tanári példányon túl a könyv OK! (online) változatához való hozzáférésre és az ahhoz készült digitális tananyag használatára is jogosultak. A digitális tananyagok letöltési linkjeiért küldjenek egy üres, tartalom nélküli üzenetet az etananyag@mkkonyvkiado.hu címre, a szükséges információk automatikus válaszüzenetben kerülnek kiküldésre. Az OK! könyvekről és azok igényléséről bővebben az OK! Online könyvek menüpontban olvashat.

 

*Az igényelt könyv, könyvek rendelését igazolandó a KELLO-nak elküldött rendelés másolatát, vagy lefotózott változatát juttassa el hozzánk.
e-mailben: info@mkkonyvkiado.hu
levélben: 2519 Piliscsév, Topol utca 3.

 

 

 

 

 


 

 

 
Műszaki Kiadó ® 2015 • Minden jog fenntartva