Gondolkodni jó! TÉMAZÁRÓ FELMÉRŐ FELADATSOROK;6. osztály;A, B változat, tanári példány

Gondolkodni jó! TÉMAZÁRÓ FELMÉRŐ FELADATSOROK;6. osztály;A, B változat, tanári példány  
Hajdu Sándor, Czeglédy István, Czeglédy Istvánné

-10 %

Megtakarítás: 99 Ft
bolti ár: 990 Ft
internet ár: 891 Ft


Raktáron, várható kiszállítás 3 nap
Oldalszám: 112   Kód: MK-4203-8/UJ

A tankönyvekhez kapcsolódó Felmérő feladatsorokkal a tantervben, illetve a kapcsolódó Programokban megfogalmazott követelményeket konkretizálják, operacionalizálják és hierarchizálják a szerzők.

A felmérő feladatsorok olyan kritériumorientált mérési eszközök, amelyek egyre inkább lehetővé teszik, hogy a sok féle helyi tanterv ellenére viszonylag egységes követelményrendszer alakuljon ki az iskolákban. A Felmérő feladatsorok a tankönyvekre, gyakorlókra építve, a követelményeket lefedve készültek. Egy-egy kötetben két (A és B) változat található. A megoldásokat a tanári példány tartalmazza, amelyben a javítókulcs és az értékelési útmutató is megtalálható.
Megrendelhetők külön füzetekben a további változatok: az 5. és a 6. osztályosoknak a C és a D, a 7. és a 8. osztályosoknak a C és a D (alapszint), valamint az E és az F (emelt szint) változat.
Mivel ezeket csak iskolák rendelhetik meg, így alkalmasak a tényleges minősítő dolgozatok megíratására.
Itt évfolyamonként a különféle változatok megoldásait, javítókulcsát és az értékelési útmutatókat egyetlen tanári példány tartalmazza.Szerző: Hajdu Sándor, Czeglédy István, Czeglédy Istvánné
Oldalszám: 112
Színek száma:
Megjelenés ideje: 2011
Nyelv: Magyar
Eredeti cím:
ISBN:
Formátum: B/5
Cikkszám: MK-4203-8/UJ
Áfa: 5 %

 
Műszaki Kiadó ® 2015 • Minden jog fenntartva