Polgar

Élelmi anyagok, Ételkészítési ismeretek 2. - A konyhai munka előkészítése

Webáruház » Szakmai tankönyvek » Vendéglátás-idegenforgalom
Élelmi anyagok, Ételkészítési ismeretek 2. - A konyhai munka előkészítése  
Pető Gyula

-10 %

Megtakarítás: 249 Ft
bolti ár: 2 490 Ft
internet ár: 2 241 Ft


15 db feletti vásárlás esetén: 1 790 Ft
Raktáron, várható kiszállítás 2 nap
Oldalszám: 212   Kód: MK-6073-9

Az Ételkészítési ismeretek sorozat 2. kötete megismerteti a leendő szakácsokat, vendéglősöket az állati és növényi eredetű élelmi anyagokkal, azok előkészítésével, felhasználási területeivel.

Tankönyvi engedély száma: NGM/10674-3/2013.


Minden témakör kitér a korszerű táplálkozás szempontjaira, az adott alapanyag hazai és nemzetközi gasztronómiában betöltött szerepére.

Főfejezetek:

1. A vágóállatok előkészítése
2. A háziszárnyasok előkészítése
3. A vadak előkészítése
4. A halak előkészítése
5. A hidegvérű állatok előkészítése
6. Zöldségfélék előkészítése
7. Gyümölcsfélék előkészítése
8. Fűszerek előkészítése
9. További élelmi anyagok előkészítése
10. Az előkészítés, elkészítés műveletei
 

A könyv kiadói azonossági száma: MK-6073-9



Szerző: Pető Gyula
Oldalszám: 212
Színek száma: 2+2
Megjelenés ideje:
Nyelv: magyar
Eredeti cím:
ISBN:
Formátum: B5
Cikkszám: MK-6073-9
Áfa: 5 %

Ételkészítési ismeretek 1.  - A konyhai munka személyi és tárgyi feltételei

Ételkészítési ismeretek 1. - A konyhai munka személyi és tárgyi feltételei

A népszerű szerző az Ételkészítési ismeretek új modulrendszerű sorozatával arra a nem kis feladatra vállalkozott, hogy a jövő szakácsnemzedékének átadja a hagyományos konyhai technológiai és a modern műszaki-technológiai eljárások olyan kombinációját, amellyel megállják a helyüket a világ bármelyik éttermének konyháján. Korábbi korok, más nemzetek, tájegységek ételkészítési szokásai, a magyar konyhaművészet hallhatatlan elődei is jelentős szerepet kapnak a kiadványsorozat további köteteiben. A hagyományos magyar konyha ételei kiegészülnek a világkonyha ízeivel, színeivel, konyhaművészeti megoldásaival.
10%   1 750 Ft

 
Műszaki Kiadó ® 2010 • Minden jog fenntartva