Autóvillamosság

Autóvillamosság  
Hevesi György

-10 %

Megtakarítás: 419 Ft
bolti ár: 4 190 Ft
internet ár: 3 771 Ft


Raktáron, várható kiszállítás 3 nap
Oldalszám: 300   Kód: MK-6046-X

A tankönyv megismerteti a diákokkal az autók villamos rendszerébe tartozó alkatrészeket, berendezéseket.

Tematikus fejezetekre tagolt, szemléletes, ábrákkal teli, az új technikát is bemutató kiadvány. A tankönyvet az új modulrendszerű szakképzés közlekedés és elektronika szakmacsoportja számára ajánljuk. A kiadvány a jól bevált 59 008 azonossági számú Autóvillamosság című tankönyv kiváltására készült bővített, aktualizált tartalommal.
 

 

E-tananyag: A tankönyvhöz interaktív táblán alkalmazható elektronikus tananyag (CD) párosul. A könyv ábráihoz szorosan kapcsolódó 17 darab interaktív animációt és 290 tesztkérdést tartalmaz az e-tananyag, amelyet minimum osztálynyi mennyiségű tankönyv rendelése esetén a pedagógus ingyenesen igényelhet!a közúti járművek villamos rendszere

akkumulátorok

generátorok

villamosenergia-rendszer egyensúlya

indítóberendezések

dízelmotorok villamos segédberendezései

gyújtás

gyújtórendszerek

világító- és fényjelző berendezések

villamos motorok az autóban

Szerző: Hevesi György
Oldalszám: 300
Színek száma: 1+1
Megjelenés ideje: 2008
Nyelv: magyar
Eredeti cím: Autóvillamosság
ISBN: 978-963-16-6046-3
Formátum: B5
Cikkszám: MK-6046-X
Áfa: 5 %

Gépjárműszerkezetek

Gépjárműszerkezetek

A tankönyv célja, hogy a gépjárműtechnikát tanulóknak segítséget nyújtson a műszaki folyamatok és rendszerek összefüggéseinek megértéséhez, a szükséges elméleti alapismeretek elsajátításához, valamint a gyakorlati készség szisztematikus megalapozásához
10%   7 191 Ft

Gépjárműszerkezetek és Gépjármű-technikai alapismeretek CD

Gépjárműszerkezetek és Gépjármű-technikai alapismeretek CD

A Gépjárműszerkezetek és a Gépjármű-technikai alapismeretek tankönyvekhez készült CD 23 interaktív animációt, a fejezetekhez kapcsolódó 783 tesztkérdést, valamint a tankönyvekhez tartozó 154 írásvetítő fólia digitális változatát tartalmazza.
10%   3 600 Ft

Gépjármű-technikai alapismeretek

Gépjármű-technikai alapismeretek

A kötet a gépjárműgyártás és javítás technológiai alapismereteit írja le. Ismerteti a gépjárműtechnikában használatos anyagokat és megmunkálási módszereket, mint pl. forgácsolás, lakatosmunkák, fényezés.
10%   7 191 Ft

Gyakorlati taneszközcsomag - Közlekedés

Gyakorlati taneszközcsomag - Közlekedés

Taneszközcsomagunk a közlekedés témakörben összeállított, a gyakorlati oktatást támogató szakmai eszköztár. Az 55 interaktív animáció (témakörök: közlekedési alapismeretek, különböző járművek és részeik felépítése, működése, gépjárműszerkezetek, gépjármű-technikai alapismeretek, autóvillamosság) használható kivetítve vagy interaktív táblán is.
10%   13 500 Ft

 
Műszaki Kiadó ® 2015 • Minden jog fenntartva