A bogarak világa - Magyarország leggyakoribb bogarai

Webáruház » Határozók
A bogarak világa - Magyarország leggyakoribb bogarai  
Dr. Merkl Ottó

-10 %

Megtakarítás: 199 Ft
bolti ár: 1 990 Ft
internet ár: 1 791 Ft


Raktáron, várható kiszállítás 3 nap
Oldalszám: 116   Kód: MK-4446-3

Dr. Merkl Ottó a Magyar Természettudományi Múzeum Bogárgyűjteményének vezetője, ahol feladata a közel 3 milliós példányszámú gyűjtemény muzeológiai teendőinek szervezése és irányítása.

Eddig 150, főleg angol nyelven írt tudományos cikk és könyv szerzője vagy társszerzője; ezek tárgya részben Magyarország bogárfaunájának teljességre törekvő feltárása, részben új fajok leírása az ausztráliai-új-guineai és délkelet-ázsiai területekről. A rendszeres hazai terepmunka mellett részt vett több külföldi gyűjtőexpedíción, főleg Ázsiában, de Afrikában és Közép-Amerikában is. A Magyar Természettudományi Múzeum Évkönyve (Annales historico-naturales Musei nationalis hungarici) és a Folia entomologica hungarica szakfolyóiratok szerkesztője.

 Szerző: Dr. Merkl Ottó
Oldalszám: 116
Színek száma:
Megjelenés ideje: 2009
Nyelv: Magyar
Eredeti cím:
ISBN: 978-963-16-4446-3
Formátum: egyedi
Cikkszám: MK-4446-3
Áfa: 5 %

Emlősök - Európában és a nagyvilágon

Emlősök - Európában és a nagyvilágon

Aki érdeklődik az emlősök iránt, hazai és távoli tájakon tett utazásai során bizonyára igyekszik minél több fajt látni és megfigyelni. Az esőerdőkben, a dzsungelben vagy a magas északon élő állatok megfigyeléséhez könyvünk is segítséget nyújthat. Egy afrikai szafari vagy egy kirándulás valamelyik indiai rezervátumba óriási élményt jelent, különösen akkor, ha sikerül néhányat a látott állatok közül a könyvben talált ábrák segítségével meghatározni.
10%   1 791 Ft

 
Műszaki Kiadó ® 2010 • Minden jog fenntartva